3 versenyszámban 4 versenyzőnk a szakmák Európa-bajnokságán – elindult a EuroSkills2023 Gdansk

Válogatóversenyeinken történt remek eredményeik és kiválasztásuk után, nagyon erős másfél éves felkészülési időszakot követően 3 versenyszámban indult el 4 versenyzőnk a 2023. 09. 05. – 2023. 09. 09. között megrendezésre kerülő szakmák Európa-bajnokságán.

Hidvégi János webtechnológiák, Bandúr Tamás és Koncsik Zsolt informatikai rendszerüzemeltető, Lakos Bence pedig szoftverfejlesztő kategóriákban mérik össze tudásukat Európa legjobbjaival a több napos versenysorozaton. A Skills IT konzorcium szakértői által irányított és a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara által támogatott felkészülési időszak remélhetőleg a korábbi évekhez hasonló kimagasló eredményeket hoz majd a tehetséges fiatal versenyzőink számára.

Felkészítőik Sisák ZoltánCsőke János és Szirják Csaba szintén kint vannak a versenyen, hogy szakértőként segítsék és támogassák a fiúkat, akiknek felkészülését Papp ÁdámBóné Áron és Sisák Botond korábbi EuroSkills és WorldSkills érmeseink is folyamatosan segítették hasznos tapasztalataik megosztásával.

Drukkoljunk együtt Janinak, Tamásnak, Zsoltnak és Bencének!